Mladost uputila apel svojim navijačima

Meč prolongiran za sutra

Mladost uputila apel svojim navijačima

Samir Mlaćo

Današnji meč 18. kola Premijer lige BiH između Mladosti i Krupe je odgođen zbog obilnih snježnih padavina.

Meč je bio planiran za 13 sati, ali već satima ranije je bilo jasno da će susret biti odgođen za sutra, kako i nalažu propozicije NSBiH.

Iz Mladosti su tim povodom pozvali sve simpatizere da se sutra uključe u akciju čišćenja terena kako bi se stekli uslovi za odigravanje meča.
"Pozivamo naše navijače i simpatizere kluba da nam se ujutro u 8 sati pridruže kako bi zajedno očistili teren od snijega kako bi naši momci mogli odmjeriti snage sa ekipom Krupe. Podsjećamo susret koji je trebao biti odigran danas, po propozicijama NSBIH odgođen je za 24 sata i igrat će se sutra u 13 sati", istakli su iz FK Mladost Doboj Kakanj putem svoje zvanične facebook stranice.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti