Močević: Mogli smo biti još uvjerljiviji

Famos deklasirao Velež u Vojkovićima

Močević: Mogli smo biti još uvjerljiviji

D. Vejo

Fudbaleri Famosa savladali su danas na svom terenu ekipu Veleža iz Nevesinja u okviru petog kola Druge lige Republike Srpske grupa Istok, rezultatom 5:1 (5:1).

Svi golovi, postignuti su u prvoj poluvremenu. A jedan od najzaslužnijih za visoku pobjedu bio je dvostruki strijelac Močević, koji ne krije zadovoljstvo prikazanom igrom.

"Apsolutno smo uspostavili kontrolu nad utakmicom. Iskoristili smo sve svoje šanse, mada smo mogli biti i uvjerljiviji. Ipak, na kraju smo zadovoljni", kazao je dvostruki strijelac za Famos, Đorđe Močević.

U narednom kolu, Famos će gostovati ekipi Ilićke 01 u Brčkom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti