Modrić: Bale je perfektan igrač za Real

Modrić: Bale je perfektan igrač za Real

Midhat Šljivak

Gareth Bale se već mjesecima povezuje sa prelaskom u Real Madrid, a i njegov nekadašnji saigrač iz Tottenhama Luka Modrić smatra kako je Velšanin perfektan igrač za Kraljeve.

Modrić je za Marcu istakao kako je Real idealna ekipa za Balea, a i da je Velšanin perfektan igrač za Kraljeve.

"Dobar sam prijatelj sa Baleom, ali bez obzira na to smatram kako je on fenomenalan igrač. Klub poput Rala, Tottenhama ili bilo kojeg drugog mogu samo profitirati kad imaju takvog igrača. Njegov dolazak bi donio dosta dobrog klubu. Mi smo tim zvijezda i Bale je perfektan igrač za Real. Može postići gol, ima snagu i brzinu i sasvim sigurno je igrač koji bi naas odveo korak naprijed" rekao je Modrić.

Hrvatski reprezentativac je prošlog ljeta napustio Tottenham, te je prešao u Real Madrid, a sada bi ponovo volio igrati sa Garthom Baleom, za kojeg su Spursi postavili cijenu od 80 miliona funti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.