Modrić bi u Split ili u Osijek, Pletkosa za Kantridu

Hrvatski reprezentativci nezadovoljni prijemom u Zagrebu

Modrić bi u Split ili u Osijek, Pletkosa za Kantridu

Bura u komšiluku se ne stišava. Hrvatska je izgubila kompas, a na sreću po njih Aquilani je pogodio za remi Danske i Italije i gotovo sigurno im osigurao baraž. 

Zagrebačka publika nije na pravi način pozdravila Vatrene, a i onako poluprazan Maksimir navijči su počeli listom napuštati nakon drugog pogotka Belgijanaca.

„Nećemo se lagati, atmosfera oko reprezenzacije nije dobra, mislim da se promašilo sa odabirom grada domaćina za ovu utakmicu. Nedostaje nam ona atmosfera iz Rijeke, iz prošlih kvalifikacija kad smo pobijedili Latviju,“ izjavio je golman Stipe Pletikosa, sa kojim se složio i igrač Reala iz Madrida Luka Modrić.

„Možda bismo trebalo igrati u nekom drugom gradu, ako pitate nas igrače. Možda bi Split ili Osijek bili bolji izbor,“ prokomentarisao je Modrić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.