Modrić još uvijek van terena
Luka Modrić

Povreda nije sanirana

Modrić još uvijek van terena

Povratak reprezentativca Hrvatske Luke Modrića očekivao se krajem oktobra, ali prvotimac Tottenhama ipak se još uvijek neće vratiti na teren.

Luka Modrić teško je povrijedio mišić na desnoj nozi tokom utakmice 4. kola Premier lige između Tottenhama i Birminghama. Prošlo je više od dva mjeseca nakon kobnog starata Leeja Bowyera, a Modrić još nije blizu povratka na teren.

"Luka i dalje ne može igrati. Još uvijek osjeća bol u nozi. Prošle sedmice krenuo je s laganim treninzima, ali posljedice povrede još su uvijek vidljive", rekao je trener tima sa White Hatr Lanea Harry Redknapp.

Modrić se na travnjak trebao vratiti protiv Sunderlanda, 7. oktobra, ali po svemu sudeći o toga neće biti ništa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.