Modrić: Nismo očekivali ovakav poraz

"Oporaviti se i pokušati napraviti čudo"

Modrić: Nismo očekivali ovakav poraz

A. Haznadarević

Kraljevi su sinoć pružili u najmanju ruku blijedu partiju protiv Borussije Dortmund, a u sivilo ekipe se uklopio i hrvatski internacionalac Luka Modrić, koji je i sam priznao da niko nije mogao ni pomisliti da će ih nešto tako snaći.

"Ovo je težak poraz, nismo to očekivali, pogotovo nakon prvog poluvremena. U prvom smo poluvremenu koliko-toliko bili ravnopravni s Borussijom, ali nakon drugog gola potpuno smo pali, ponestalo nam je koncentracije i počeli smo praviti greške koje se ne smiju događati", smatra Modrić.

 

"Nismo odigrali kako možemo i kako treba igrati velika ekipa. Nažalost, izgubili smo uvjerljivo, ali slijedi nam druga utakmica, ne treba se još predavati. Treba se oporaviti i pokušati napraviti čudo. Igramo pred našim navijačima i nadam se da će nas oni ponijeti do trijumfa. Bit će jako teško, ali borit ćemo se", dodao je.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.