Modrić podnio zahtjev za transferom

Modrić podnio zahtjev za transferom

Adnan Beganović

Hrvatski reprezentativac i jedan od najboljih igrača Tottenhama, Luka Modrić i službeno je klubu podnio zahtjev za odlaskom iako ga ugovor veže do ljeta 2016. godine.

Modrić je prošloga ljeta potpisao petogodišnji ugovor s Tottenhamom, no inzistira kako ima usmeni dogovor s predsjednikom kluba Danielom Levyjem kako može napustiti White Hart lane u slučaju da za njega dođe unosna ponuda.

Za Modrića je interes pokazao drugi londonski klub Chelsea koji je za hrvatskog veznjaka  ponudio 22 milijuna funti, a nakon što je tu ponudu Tottenham odbio, Chelsea je povisio ponudu na 27 milijuna funti, no niti taj iznos nije promijenio mišljenje Tottenhamova vodstva.

Iako je podnio zahtjev za transferom, Modrić je s ostalim igračima Tottenhama otputovao u Južnoafričku Republiku gdje će momčad ostati na desetodnevnim pripremama.

Manager Tottenhama Harry Redknapp izjavio je kako Modrićev zahtjev za odlaskom neće ništa promijeniti u stavu kluba koji je odlučan u namjeri zadržati jednog od svojih najvažnijih igrača.

Tijekom boravka u JAR, Tottenham će odigrati prijateljske utakmice s Kaiser Chiefsima i Orlando Piratesima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti