Modrić: Pregovori oko novog ugovora idu u dobrom smjeru
Foto: EPA

Sjajni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije

Modrić: Pregovori oko novog ugovora idu u dobrom smjeru

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i najbolji igrač SP 2018. godine Luka Modrić rekao je u srijedu navečer kako razgovor s Real Madridom oko produženja ugovora koji istječe 30. juna 'ide u dobrom smjeru'.

"Razgovaram s klubom i sve ide u dobrom smjeru. Zadovoljan sam kako se razvijaju stvari, no ne mogu reći više", izjavio je 35-godišnji Modrić na konferenciji za medije u španjolskom gradu Málagi gdje će Real Madrid i Athletic Bilbao večeras odigrati polufinalnu utakmicu španjolskog Superkupa.

"Ovdje smo već tri dana i osjećamo se dobro. Dojam je pozitivan. Čeka nas važna utakmica pa se za nju jako dobro pripremamo", rekao je Modrić. Od kada je 2012. godine obukao bijeli dres kraljevskog kluba osvojio je već tri španjolska Superkupa. To mu je bio i prvi trofej po dolasku iz londonskog Tottenhama. Modrić je trenutno najstariji igrač u Real Madridu, a trener Zinedine Zidane ga od kraja oktobra drži konstantno u udarnoj postavi, te ga u  posljednje vrijeme ne štedi kao na početku sezone. 

Top Komentari

dadoredsi
Jos ovu godinu i zbogom.
0 2
Realist
Grande Luka
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi