Modrić tri mjeseca van terena?!

Modrić tri mjeseca van terena?!

Edmir Škorić

Hrvatsku je šokirala vijest koja je danas stigla iz Londona. U utakmici Tottenhama i Birminghama teže se ozlijedio Luka Modrić, pa će po svemu sudeći van terena izbivati minimalno tri mjeseca.

Na utakmici Tottenhama i Birminghama Luka Modrić napustio je teren u 48. minuti, nakon što ga je "pokupio" Lee Bowyer. Na prvi pogled činilo se da se radi o lakšoj povredi, no poslije se dokazalo kako se radi o napuknuću fibule potkoljenice i kako će hrvatski playmaker pauzirati najmanje tri mjeseca.

"Prvi rezultati pregleda kažu da je riječ o puknuću lisne kosti, ali u ponedjeljak će liječnici Tottenhama nastaviti s obradom i nakon toga ćemo imati detaljnije informacije", riječi su doktora Hrvatske reprezentacije Zoran Bahtijarević.

Selektor "kockastih" Slaven Bilić ostao je bez svog ponajboljeg igrača za važne oglede, a posebno će nekadašnji igrač mostarskog Zrinjskog nedostajati u utakmici na Wembleyu protiv Engleske.

I ponovo je za Hrvate koban Birmingham, podsjetimo da je Martin Taylor teško ozlijedio Da Silvu, a sada je Lee Bowyer bio "krvnik".



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije