Modrić zanimljiv Interu
Dobrim igrama se našao na meti Intera

Modrić zanimljiv Interu

Edmir Škorić

Bivši igrač zagrebačkog Dinama bi nakon Tottenhama mogao zaigrati za još jedan veliki klub. Njegov menadžer Sabatino Durante vjeruje kako će Luka Modrić zaigrati u Seriji A, ni manje ni više, nego u redovima Intera.   

U razgovoru za Tuttomercatoweb, Modrićev menadžer je rekao kako se za njegovog klijenta interesuju mnogi veliki klubovi, pogotovo nakon što je dobro odigrao Evropsko prvenstvo, no i u dresu "spursa" bilježi odlične partije zadnjih nekoliko utakmica.

Sabatino Durante je potom naglasio kako će Tottenham vjerovatno zadržati Modrića u svojim redovima, budući da je engleski klub dosta ambicozan i puno su uložili u hrvatskog reprezentativca.

Već duže vrijeme Luka se spominje kao moguće pojačanje milanskog Intera za narednu sezonu, a Italijani bi uz novčanu svotu u ovaj transfer uključili i štopera Marco Materazzija, koji bi u tom slučaju prešao na "White Hart Lane". Čini se kako u Londonu traže pozamašnu odštetu za Hrvata, čak 24 miliona eura, pa je njegov odlazak u Seriju A, ipak, teško izvodiv.

Igrač koji je u karijeri nosio dres i mostarskog Zrinjskog ima ugovor s Tottenhamom do 30. juna 2014. godine.

 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije