Modriča sa osam juniora na Koševu

Modriča sa osam juniora na Koševu

Nekadašnji prvak Bosne i Hercegovine, ekipa Modriče, na početku drugog dijela sezone ima velikih problema finansijske prirode, koji su se itekako odrazili na igrački kadar.

Tako uzdrmana Modriča danas gostuje na stadionu Koševo, kod ekipe Sarajeva, koje važi za apsolutnog favorita u ovom duelu.

"Idemo na jedno od najtežih gostovanja, jer je Sarajevo među boljim ekipama u našoj državi. Dolazimo na Koševo sa velikim problemima unutar ekipe i sada imamo u sastavu čak osam juniora. Sigurno da je Sarajevo apsolutni favorit, ali se nećemo predati. Mojim igračim ne treba veći motiv, jer će istrčati na naš najveći stadion. Moramo ući hrabro u utakmicu i samo sa velkim zalaganjem na terenu pokušati nešto više napraviti", kaže trener Modriče Marko Stojić za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.