Modričani žele pobjedu protiv Laktaša

Modričani žele pobjedu protiv Laktaša

Modriča je ušla u nastavak prvenstva sa velikim problemima. Otišlo im je jedanaest igrača, a uz to ostali su i bez glavnog sponzora. To se sve odrazilo i na rezultate, pa su u prva dva kola poraženi napuštali stadion.

Danas im u goste dolazi ekipa Laktaša, direktni konkurent za opstanak u Premijer ligi BiH.

"U našem klubu nije nimalo ružičasta situacija i stvarno je teško raditi u ovakvim uslovima. Mi se trudimo da koliko toliko popravimo situaciju, ali čini mi se da smo bespomoćni. Prva dva kola smo zasluženo poraženi i sada smo dovedeni u tešku situaciju. Danas moramo pobijediti Laktaše ako mislimo ostati u Premijer ligi. Znam da ovi mladi momci to mogu i neka igraju za naše navijače", rekao je trener Modriče Marko Stojić za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.