Modriću se stavlja do znanja da ne ide

Tottenham nije spreman na prodaju

Modriću se stavlja do znanja da ne ide

Predsjednik Tottenhama Daniel Levy trebao bi u idućih 48 sati razgovarati sa hrvatskim nogometnim reprezentativcem Lukom Modrićem (25) i jasno mu dati do znanja da ga nema namjeru pustiti iz Spursa, objavili su danas engleski mediji.

Daniel Levy je već ranije rekao da nema te cijene za koju bi Modrića prodali Chelseaju, ili nekom drugom klubu. Engleski mediji navode kako Levy neće popustiti niti ako Modrić zatraži transfer.

Modrića u Premier ligi ugovor sa Spursima veže još pet godina, a za njega su interes pokazali brojni europski velikani, poput Manchester Uniteda, Chelseaja, te Intera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.