"Mogu pomoći Wolfsburgu"

Salihamidžić uvjeren

"Mogu pomoći Wolfsburgu"

A. Beganović

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, igrač na kojeg smo uvijek svi bili ponosni, Hasan Salihamidžić, potpisao je ugovor sa Wolfsburgom u kojem će ponovo sarađivati sa Felixom Magathom.

Iako se niti u jednom trenutku nije moglo naslutiti da će Salihamidžić karijeru nastaviti u Wolfsburgu, upravo se to dogodilo.

Transfer je rađen u potpunoj tišini, tako da ni njemački mediji dok isti nije realiziran nisu ništa znali, a bosanskohercegovački fudbaler uvjeren je da će biti pomoći Vukovima u ostvarivanju njihovih ciljeva.

"Iza mene je teška sezona u Juventusu. Vratio sam se u Bundesligu i uvjeren sam da svojoj novoj momčadi mogu mnogo pomoći", rekao je Slaihamidžić za njemačke medije.

"Nakon Bayerna i Juventusa, odlazak u bilo koji klub nije opcija. Znam da ću kod Magatha igrati fudbal i kad sam dobio poziv nisam mnogo razmišljao. Ovdje znam da ću biti dio zanimljivog pojekta koji gradi vrsni stručnjak", dodao je bh. internacionalac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.