Mogući problemi: Barcelona bez Messija na Villarreal, Celtu i Sevillu?
FOTO - EPA

Ukoliko se odazove pozivu selektora

Mogući problemi: Barcelona bez Messija na Villarreal, Celtu i Sevillu?

A. Beganović

U prva tri susreta prvenstva Barcelona bi mogla biti lišena usluga Lionela Messija.

Naime, kako pišu španski mediji, ukoliko argentinski selektor pozove Messija u reprezentaciju i on prihvati poziv za kvalifikacione duele sa Ekvadorom i Bolivijom, po mnogima najbolji fudbaler svih vremena, propustit će prva tri prvenstvena susreta Barcelone.

O čemu se radi? Da bi igrao za reprezentaciju Messi če morati u dvosedmični karantin, a kako su utakmice protiv Ekvadora i Bolovije 8. i 13. oktobra, to znači da bi propustio duele sa Villarrealom, Celtom i Sevillom koji su na rasporedu 27. i 30. septembra, te 4. oktobra.

Naravno, poziv selektora definitivno ne znači da će se Messi o odazvati s obzirom da uvijek postoji mogućnost dogovora ali u Barceloni se plaše najgoreg scenarija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi