Mogući sastav Paris Saint-Germaina u predstojećoj sezoni

Mogući sastav Paris Saint-Germaina u predstojećoj sezoni

Golman: Salvatore Sirigu / Kevin Trapp

A. Haznadarević
Teme:

Francuski Paris Saint-Germain je i ovog ljeta izdašno trošio, te svoje redove pojačao za novu veliku zvijezdu, koja će ionako snažan sastav šampiona Ligue 1 učiniti još strašnijim. Osim toga, još neke manje promjene bi se mogle dogoditi u sastavu, tako da bi pretpostavljeni najjači sastav PSG u predstojećoj sezoni mogao izgledati ovako.

Dok je italijanski čuvar mreže Salvatore Sirigu bio veoma dobar protekle sezone, uprava PSG-a je blizu postizanja dogovora sa Eintrachtom oko kupovine Nijemca Kevina Trappa. Zamisao stručnog štaba je bila da se napravi zdrava konkurencija za golmansku "jedinicu", tako da niko nema potpuno sigurnu poziciju bez obzira na trud i zalaganje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.