Sve zbog Salaha: I Mohamed Elneny pozitivan na koronavirus

Vratio se u Kairo

Sve zbog Salaha: I Mohamed Elneny pozitivan na koronavirus

Endin Čaušević

Fudbalski savez Egipta prije nekoliko dana saopštio je da je Mohamed Salah pozitivan na koronavirus, a sada u ekipi imaju još jednog zaraženog člana.

Selekcija Egipta danas igra u gostima protiv Togoa, te su igrači ove reprezentacije jučer doputovali u ovu zemlju. Nakon toga ponovo su testirani, te je saopšteno da nakon Salaha u ekipi imaju još jednog zaraženog igrača.

Riječ je o veznom igraču Arsenala, Mohamedu Elnenyju, koji se odmah nakon toga vratio u Kairo u samoizolaciju. Elneny nema nikakve simptome i osjeća se jako dobro. Svi za to krive Salaha koji je bio na svadbi svog brata gdje je bilo preko 800 zvanica i tu se zarazio, a zatim riziku izložio i saigrače u reprezentaciji.

Egipćani su potvrdili da je Elneny zaražen i da je u izolaciji, ali da se već planira njegov povratak u London gdje će nastaviti samoizolaciju dok se ne oporavi od koronavirusa.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi