Bizarna scena na finalu Afričkog kupa nacija: Sudija dao Salahu "nemoralnu" ponudu

Sve se dešavalo u prvom poluvremenu

Bizarna scena na finalu Afričkog kupa nacija: Sudija dao Salahu "nemoralnu" ponudu

Admin Čaušević

Bizarna scena desila se u prvom poluvremenu finala Afričkog kupa nacija između Senegala i Egipta. 

Mohamed Salah kao kapiten svoje reprezentacije prema nepisanom pravilu ima pravo da tokom susreta razgovara sa sudijama i traži dodatna objašnjenja.

Međutim, čini se da je najveća zvijezda turnira ovaj put pretjerala pa mu je sudija Gomes dao "nemoralnu" ponudu.

Umoran od stalnog dobacivanja i žaljenja na sudijske odluke Gomes je u jednom trenutku ponudio Salahu kartone i pištaljku da on nastavi suditi ako želi.

Šta se dešavalo pogledajte ovdje.

Fudbaler Liverpoola je i dalje nastavio pričati, a interesantno da je sudija odlučio da mu progleda kroz prste i ne dodijeli mu žuti karton.

Oglasi

Inače, Senegal je nakon boljeg izvođenja penala savladao Egipat i došao do prvog naslova prvaka Afrike. Regularni dio i produžeci završeni su rezultatom 0:0.

Nakon meča emocije su bile različite. Najviše pažnje privukle su Salahove suze koji nije uspio da Egipat odvede od kontinentalne titule.

Kapiten popularnih Faraona jednostavno na travnjaku nije mogao sakriti emocije što su kamere zabilježile, a očigledno je da je zvijezdi Liverpoola teško pao poraz.

Inače, sjajni ofanzivac je turnir završio sa dva postignuta gola i jednom asistencijom. U finalu tokom penal serije nije dobio priliku da šutira penal jer je pitanje pobjednika bilo riješeno ranije.

Top Komentari

Koba84
Colina dodze spuca ti zuti i izvali okice
1 1
Ibro
Pravi cigani !!! Gori su i od grka. Ubise covjeka i jos se protive
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi