Divković se nije proslavio kako je preuzeo klupu Zeničana

Trener Čelika nakon poraza od Zrinjskog

"Moja sudbina je u rukama Upravnog odbora kluba"

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Vinko Divković je u četiri utakmice na klupi Zeničana upisao četiri poraza, njegov eventualni ostanak ili odlazak s klupe Čelika biće poznat u narednim danima

Nogometaši Čelika porazom su završili prvi dio sezone, Zrinjski je danas bez problema došao do pobjede u Zenici rezultatom 3:1, a crno-crvenima je današnji poraz bio sedmi u nizu što dovoljno govori u kakvoj se krizi nalazi ovaj klub.

Nakon utakmice trener domaće ekipe Vinko Divković kazao je da je zadovoljan pristupom i borbenošću svoje ekipe, ali i da ih je poremetila povreda Mahmutovića, koji je i pogodio mrežu Zrinjskog, a nedugo zatim toga napustio teren zbog povrede. Osvrnuo se i trener Zeničana na svoj status u klubu i eventualni odlazak s klupe Čelika.

"Moram se složiti sa Sliškovićem, pobijedila je bolja ekipa, ne treba tu ništa diskutovati. Danas su moji igrači dali sve od sebe, istina i poremetila nas je i povreda Mahmutovića, on se žalio na povredu i prije utakmice, ali odlučili smo da počne i nažalost vrlo brzo je morao je napustiti teren. Zrinjski je danas dominirao po teškom terenu, rezultat ustvari pokazuje stvarno stanje, nismo iskoristili neke šanse i možemo za time žaliti" ističe Divković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rukovodstvo kluba u narednim danima će odlučiti ostaje li Divković na klupi Čelika

"Moju sudbinu će odlučiti Upravni odbor u narednim danima, mi smo pripremili i transfer listu, koja će biti objavljena u ponedjeljak. Nije do mene, ljudi iz kluba će odlučiti hoću li ostati ili ne. Ne mogu govoriti o imenima igrača koji će napustiti klub, preko vikenda moramo finalizirati neke detalje. Ne znamo ni koji igrači žele samovoljno napustiti klub, imamo treninge još u ponedjeljak i utorak, a onda ide pauza za igrače", kazao je Divković.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

menadzer
Samo idiiiiiii.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi