Momak koji se povezivao sa reprezentacijom BiH kreće u borbu za život: Čvrsto vjerujem u pobjedu
Foto - Zurich FC

Vasilije Janičić obolio od raka

Momak koji se povezivao sa reprezentacijom BiH kreće u borbu za život: Čvrsto vjerujem u pobjedu

M. Šljivak

Švicarski fudbaler koji se u prošlosti povezivao sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, Vasilije Janjičić (22), objavio je kako ima rak.

Momak koji je porijeklom iz Bijeljine trenutno nastupa za švicarski Zurich, ali određeno vrijeme ga nećemo gledati na terenu, jer je krenuo u bitku za život.

"Za sada terapija dobro prolazi. Čvrsto vjerujem u pobjedu protiv raka i uradit ću sve što mogu da ponovo izađem sa saigačima na teren", poručio je Janičić.

Janičić je rođen u Švicarskoj 1998. godine. Igrao je za sve omladinske kategorije ove zemlje, a NSBiH ga je pokušao dovesti pod bh. zastavu s obzirom na to da mu je porijeklo iz Bijeljine.

Ipak, Zvjezdan Misimović nije uspio da ga nagovori da zaigra za BiH, a to je pokušao u periodu dok je 22-godišnji veznjak bio član HSV-a.

Top Komentari

GigantMostarski
22 godine, tek na svijet doso, zelen jos ko i vecina nas i ima rak.... e ****m ti zivot
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi