"Momci vi nemate mu*a, vi imate nojeva jaja"

Joško Jeličić nakon pobjede Hrvatske

"Momci vi nemate mu*a, vi imate nojeva jaja"

Hrvatska je boljim izvođenjem penala savladala Rusiju u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva i prošla u polufinale u kojem će odmjeriti snage sa Engleskom.

Nakon još jedna dramatične pobjede (nakon 120 minuta je bilo 2:2) među navijačima Hrvatske je nastalo pravo ludilo, a emocije su proradile i u studiju HRT-a.

"Teško, samo mogu reći da kad si u polufinalu nema ništa ljepše. Fenomenalno, možemo pričati o lošoj igri, taktici, ali rezultat je najvažniji. Zaslužili smo da budemo u ovom polufinalu", istakao je gost u studiju selektor BiH Robert Prosinečki.

"Uvijek sam se pitao da li ovi momci imaju taj karakter kao oni Vatreni iz 1998. godine... Momci vi nemate mu*a vi imate nojeva jaja. Potrošili ste se toliko, toliko ste se borili, emocije su proradile i ovdje u studiju", dodao je nekadašnji hrvatski fudbaler Joško Jeličić.

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
Imaju sreće Josko,sreće!
11 6
Benjamingst
Bezobrazluk I to javno na TV-u.... djeca gledaju ako budala ispade glup nas
7 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi