Monaco i Montpellier podijelili bodove

Fudbalsko prvenstvo Francuske

Monaco i Montpellier podijelili bodove

Adnan Beganović

Večeras je odigran i posljednji susret 2. kola francuskog fudbalskog prvenstva u kojem su se sastali Monaco i Montpellier našeg Emira Spahića, a nakon 90 minuta nije bilo pobjednika (0:0).

Prvih poila sata momčad Monaca imala je više od igre, no nije uspjela postići pogodak. Najbolju priliku Monaco je imao u 27. minuti preko Chu Young Parka, no njegov udarac zaustavila je stativa.

Period od 30. do 45. minute pripao je Montpellieru. Dobre prilike za momčad našeg Spahića imali su Oliver Giroud i Garry Bocaly, ali nisu bili precizni.

U drugom dijelu obje momčadi su imale po nekoliko dobrih prilika, ali mrežu su do kraja susreta ostale netaknute. Naš kapiten Emir Spahić na terenu je proveo svih 90. minuta i sasvim solidno je odradio svoj posao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije