Monaco prekinuo pregovore sa Beckhamom

Ništa od odlaska legendarnog Becksa u Monaco

Monaco prekinuo pregovore sa Beckhamom

A. Haznadarević

Započeti prije mjesec dana, pregovori između legendarnog engleskog fudbalera Davida Beckhama i Monaca su i definitivno zatvoreni.

Naime, prema tvrdnjama francuskog L'Equipea, finansijski zahtjevi sada već bivšeg igrača Los Angeles Galaxyja su previsoki, uprkos kapacitetima ruskog vlasnika kluba.

 

Prošlog mjeseca, izvršni direktor kluba Tor-Kristian Karlsen, otputovao je u SAD kako bi dogovorio saradnju sa 37-godišnjim igračem, koji je bio spreman na saradnju sa Monacom, ali pod određenim uslovima.

 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Beckham je bio svjestan da Monaco ima snagu da sljedeće sezone uzdrma Le Championat, te da ima velike ambicije, međutim njegovi zahtjevi su primorali upravu kluba da obustavi pregovore. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.