Nevjerovatan poraz PSG-a u Monacu
Foto - EPA

Vodili 0:2 i izgubili

Nevjerovatan poraz PSG-a u Monacu

M. Šljivak

Monaco je u 11. kolu Ligue 1 u velikom derbiju savladao PSG rezultatom 3:2.

Sjajan meč viđen je na stadionu Louis II. PSG je imao dva gola prednosti, ali je na kraju domaći tim slavio pobjedu.

Fantastično prvo poluvrijeme donijelo je dva gola Kyliana Mbappea. Prvo je u 25. minuti zabio za 0:1, a zatim je u 37. minuti sa penala povećao prednost na 0:2.

Mogao je PSG i uvjerljivije voditi, ali su golovi Keana i Mbappea poništeni zbog ofsajd pozicija koje su bile jako blizu.

Nastavak donosi mnogo bolju igru Monaca. Vratili su se domaći u igru u 52. minuti golom Vollanda (1:2), da bi zatim isti igrač u 66. minuti pogodio za 2:2.

Imala su potom oba tima dobre šanse da dođu do gola, a zatim je u 84. minuti Monaco stigao do preokreta. Diallo je napravio penal, isključen je, a Fabregas je pogodio sa 11 metara za 3:2.

To je bio i konačan rezultat meča i Monaco je stigao do velike pobjede nad velikim rivalom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ligue 1, 11. kolo:

Monaco - PSG 3:2

Top Komentari

Alen23
Ma namijestaju utakmice koliko god vama ludo bio sad kako je kolona i nema navijača kladionice su jedini izbor neki finansijski prihod al ja ga nikad nisu bili cudniji rezultati
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi