Monaco se pojačava iz PSG-a

PSG prodaje Meneza

Monaco se pojačava iz PSG-a

Midhat Šljivak

Fudbaler PSG-a Jeremy Menez mogao bi u januaru napustiti klub iz Pariza, te se pridružiti velikom rivalu Monacu, tvrdi L'Equipe.

Menezu ugovor s aktuelnim prvacima Francuske ističe na kraju sezone, pa je rukovodstvo Svetaca spremno saslušati ponude za 26-godišnjeg Meneza.

L'Equipe tvrdi kako je glavni kandidat za njegovu kupovinu u januaru ekipa Monaca, gdje je Menez nastupao već dvije sezone i to u periodu između 2006. i 2008. godine.

Pored Monaca, interes za reprezentativca Francuske pokazali su i prvak Italije toriniski Juventus, te engleski velikan Liverpool.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.