Monaco tješi navijače  nakon sramote i vraća im novac

Teško da im mogu ublažiti bol

Monaco tješi navijače nakon sramote i vraća im novac

E. Škorić

Monaco je u 33. kolu francuske Ligue 1 gostovao PSG-u i doživio je katastrofu, pošto je domaći tim slavio sa 7:1.

Parižani su ovom pobjedom pet kola prije kraja osigurali naslov prvaka, a Monaco je doživio jedan od težih poraza, pa je morala reagovati i uprava kluba, koja je odlučila navijačima platiti troškove puta u Pariz.

"Jedini koji su na utakmici bili dorasli zadatku su navijači. Uprkos katastrofalnom rezultatu, pokušavali su podići momčad. Obećavamo im da ćemo nakon ovakve sramote, u budućim utakmicama učinit sve da budu ponosni", kazao je predsjednik Monaca Vadim Vasiljev.

Teško ipak da će pokriveni troškovi biti neka utjeha za navijače Monaca, koji klub sada ima 70 bodova i pokušat će zadržati drugo mjesto kako bi izborio direktan plasman u Ligu prvaka po drugi put uzastopno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi