Monaco želi Teveza i Evru

Monaco želi Teveza i Evru

Midhat Šljivak

Francuska liga će u narednoj sezoni biti jača za još jednog bogataša. Ekipa Monaca se vratila u društvo najboljih, a superbogati tim je odlučan da već u prvoj povratničkoj sezoni napravi velike stvari u Ligue 1.

Fantastični kolumbijski napadač Radamel Falcao navodno je već blizu potpisa za ovaj kub, a naredne mete kluba su Argentinac Carlos Tevez i francuski defanzivac Patrice Evra, koji trenutno nastupaju za dvojac iz Manchestera United odnosno City.

Očekuje se da će na ljeto Monaco i zvanično ponuditi ugovor ovim fudbalerima, koji bi to vrlo lako mogli i prihvatiti, jer nisu previše zadovoljni svojim učinkom u trenutnim klubovima. Evra je izrazio želju da završnicu svoje karijere provede u Francuskoj, dok je Tevez i ranije bio povezivan sa prelaskom u Monaco, ali je na kraju ipak ostao u Manchester Cityju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.