Monacu ne bi pomoglo ni da se Henry presvuče i stane u napad

Nova blamaža Kneževa

Monacu ne bi pomoglo ni da se Henry presvuče i stane u napad

Thierry Henry je u Monacu dočekan kao spasilac, ali nekada proslavljeni fudbaler ne da nije uspio ništa popraviti, već se čini da su se stvari dodatno pogoršale.

Kneževi su večeras doživjeli još jedan debakl pred svojim navijačima. Istina, protivnik je bio PSG ali rezultat 0:4 se ipak može zvati blamažom.

Nije Monaco izdržao ni pet minuta, jer je već u četvrtoj Cavani pogodio za 0:1. Već u 11. minuti, isti igrač je povisio na 0:2 da bi u 54. kompletirao svoj hat-trick.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Kneževe je nokautirao Neymar, koji je u 63. minuti sa bijele tačke pogodio za konačnih Monaco - PSG 0:4.

Parižani i nakon 13. kola ostaju sa maksimalnim učinkom, imaju 39 bodova i već sada bi im se komotno mogao uručiti šampionski trofej jer drugoplasiranom Lilleu 'bježe' 13 bodova. Monaco je pretposljednji sa svega sedam bodova i u seriji je od 12 utakmica u ligi bez pobjede.

Top Komentari

Chupy
A zasto Cavani nije pucao penal, 4 gola na jednoj utakmici, to se pise u historiju?! Pa zato sto placljivko Neymar ne bi mogao to podnijeti psihicki, takav uspjeh a da nije on!! Govno jedno malo.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi