Monchi: Dovest ćemo još nekoliko igrača

Sportski direktor Rome smiruje navijače

Monchi: Dovest ćemo još nekoliko igrača

Endin Čaušević
Teme:

Navijači Rome nisu pretjerano zadovoljni dosadašnjim transferima u ljetnom prelaznom roku.

Sportski direktor rimskog kluba Monchi našao se na udaru navijača nakon što je prodao neke od najvažnijih igrača ovog kluba. Roma je dovela nekoliko novih igrača, ali je jasno da to neće zadovoljiti apetite pristalica Vučice.

Roma je danas zvanično predstavila Kardorpa kao novo pojačanje, a Monchi je iskoristio priliku da se obrati medijima. Sportski direktor Rome je rekao da će ovaj klub dovesti još nekoliko pojačanja, ali da ne želi otkrivati imena.

"Spominju se Thauvin, Sailing i Ben Arfa. Sve su to sjajni igrači, ali mi na listi imamo neka druga imena. Ne želim da pričam o njima dok ne bude nešto ozbiljno. Sigurno je da ovdje neće završiti naš prelazni rok", rekao je Monchi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi