Montella: Možemo se plasirati u Ligu prvaka

Poslije pobjede nad Chievom

Montella: Možemo se plasirati u Ligu prvaka

Roma je danas savladala Chievo na svom terenu sa 1:0, te tako ostala na šestoj poziciji. Ipak, trener rimskog kluba Vincenzo Montella smatra da se mogu plasirati u Ligu prvaka.

Gol Simonea Perrote iz četvrte minute bio je dovoljan danas za slavlje. Do kraja su ostale još četiri utakmice, a Montela samtra da Roma još uvijek ima šansi za plasman u Ligu prvaka.

"Vjerujem da još uvijek imamo šanse da se plasiramo u Ligu prvaka. Moramo pokušati pobijediti sve utakmice do kraja i vidjeti što će se dogoditi", rekao je Montella, dodavši:

"Danas smo igrali veoma dobro. Bilo je trenutaka kada smo se patili, ali dobro smo se držali tokom cijele utakmice".

"Postoje mnogi ljudi koji rade sa mnom i podržavaju me. Moja budućnost? To ovisi o novim vlasnicima kluba, tako da o tome ne mogu govoriti", dodao je mladi talijanski stručnjak.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.