Montpellier ispao nakon jedanaesteraca

Emir Spahić bio precizan sa bijele tačke

Montpellier ispao nakon jedanaesteraca

Ekipa Montpelliera kapitena fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emira spahića ispala je iz Evropske lige, nakon izvođenja penala.

Montpellier je platio danak neisukustvu igranja evropskih utakmica, te je Francuze iz daljnjeg takmičenja u Evropskoj ligi izbacila mađarska ekipa Gyora i to nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Regularnih 90 minuta završilo je sa 1:0 u korist gostiju iz Mađarske, pa se nakon odigranih produžetaka pristupilo izvođenju penala.

Emir Spahić na terenu je proveo kompletnu utakmicu, te je izveo prvi penal za domaće i pogodio, ali njegovi saigrači ga nisu pratili, te je Montpellier ispao nakon što penal nisu iskoristili Camara i Estrada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.