Montpellier pokošen virusom H1N1
Emir Spahić

Cijela ekipa u karanteni

Montpellier pokošen virusom H1N1

Ekipu francuskog Montpelliera pogodio je virus H1N1, te je iz tog razloga odgođena njihova utakmica La Ligue sa Monacom.

"Virus H1N1 pogodio je ekipu Montepelliera, te je iz tog razloga morao biti otkazan njihov susret prvenstva sa Monacom", saopštila je francuska fudbalska liga.

Kompletna ekipa Montpelliera nalazi se u karantinu sve do ponedeljka, kada će ponovo biti vađeni nalazi.

"Osam igrača Montepelliera zaraženo je gripom. Trojica njih su pozitivni na virus H1N1", rekao je doktor Montpelliera Rene Raimondi.

Reprezentativac i kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić, koji nastupa za Montpellier obolio je od svinjske gripe u avgustu, ali u Montpellieru nisu htjeli saopštiti imena igrača koji su sada zaraženi smrtonosnim virusom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.