Montpellier propustio priliku za vrh
Emir Spahić ponovo je bio među najboljim igračima svoje ekipe

La Ligue

Montpellier propustio priliku za vrh

U posljednjem današnjem susretu francuskog fudbalskog prvenstva, Montpellier je odigrao bez golova, 0:0 sa ekipom Monaca.

Montpellier je tako propustio iskoristiti sjajnu priliku da pobjedom preuzme vrh tabele, nakon što je ranije danas lider Bordeaux neoočekivano pretrpio poraz na svom terenu od Nancya.

Međutim, moramo reći kako je Montpellier trebao doći do pobjede, kada je četiri minute prije kraja utakmice Camara pogodio mrežu golmana Monaca Ruffiera, ali je sudija poništio taj gol zbog ofsajda, iako o nedozvoljenoj poziciji nije bilo govora.

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić, nakon odrađene suspenzije zbog žutih kartona, zauzeo je svoje mjesto u ekipi i ponovo bio među najboljim igračima Montpelliera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.