"Moramo biti spremni na sve"

Mehmed Alispahić za SportSport.ba

"Moramo biti spremni na sve"

Nekoliko sati ostalo je do duela našeg nacionalnog tima i Rumunije. Atmosfera u našem taboru je odlična i Zmajevi su uvjereni da će večeras obradovati veliku armiju bh. navijača.

Odmah nakon doručka ekipa našeg portala razgovarala je sa Mehmedom Alispahićem, koji je nakandano dobio poziv.

"Večeras igramo bitnu utakmicu, možda i presudnu u ovim kvalifikacijama. U Zenici smo nakon primljenog gola pokazali našu kvalitetu i ne vidim razlog da to i večeras ne pokažemo", rekao je Alispahić za SportSport.ba.

"Bod ne bi bilo loš, ali samo ako ćemo dobiti Albaniju. Biće paklena atmosfera na stadionu, moramo biti spremni na sve i ako budemo pravi neće biti nikakvih problema", dodao je Alispahić.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.