"Moramo ozbiljno shvatiti Luksemburg"

Salihović za SportSport.ba

"Moramo ozbiljno shvatiti Luksemburg"

Vezista Hoffenheima i reprezentacije Bosne i Hercegovine Sejad Salihović danas je stigao u hotel Sofitel u Luxemburgu, gdje je smještena reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Salihović je, podsjetimo, zaradio crveni karton u meču baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Portugala u Zenici, te mu je određena suspenzija od četiri utakmice neigranja.

Bez obzira na to, Salihović se priključio taboru reprezentacije u Luxemburgu, gdje je došao dati podršku svojim saigračima.

"Bez obzira što neću moći, nastupiti želio sam dati podršku svojim saigračima iz reprezentacije večeras protiv Luksemburga. Svi smo svjesni da nijedna utakmica u kvalifikacijama neće biti lagana i iz tog razloga moramo ozbiljno shvatiti svakog protivnika", rekao je Salihović za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.