"Moramo pobjeđivati ovakve utakmice"

Giorgio Chiellini poslije Brescie

"Moramo pobjeđivati ovakve utakmice"

Edmir Škorić

Sedam posljednjih utakmica Juventus nije poražen, te je i dalje u vrhu Serije A. No, Giorgio Chiellini smatra da Stara dama može puno više, te da mora ostvarivati pobjede u utakmicama kao ona sinoć protiv Brescie (1:1).

Juventus je poveo u 71. minuti golom Quagliarelle, ali su domaći, svega dva minuta kasnije, došli do poravnanja preko Diamantija.

"Brescia je odličan tim, dobro organiziran i imaju dosta potencijala u napadu. Ali, ako želimo napraviti skok u kvaliteti, utakmicu kao ova sinoćnja ili ona u Bologni moramo pobijediti", rekao je Chiellini na službenoj web stranici, dodavši:

"Pozitivno je da smo nastavili seriju bez poraza, ali mi smo i dalje poprilično razočarani, jer s malo više pažnje mogli smo i pobijediti. Sada čekamo utakmicu u subotu protiv Rome, koja igra u dobroj formi, i počet ćemo pripreme za tu utakmicu".

Juventus zauzima petu poziciju sa 19 osvojenih bodova, četiri manje od vodećeg Milana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.