Moranjkić: Da je više ovakvog suđenja
Jasmin Moranjkić

Defanzivac Zvijezde za SportSport.ba

Moranjkić: Da je više ovakvog suđenja

Edmir Škorić

Mali broj klubova se može pohvaliti da je slavio u Vrapčićima, a posebno sa četiri gola u mreži domaćih. Zvijezda iz Gradačca je, naime, nadigrala Rođene i zasluženo slavila rezultatom 1:4.

Zvijezda je na krilima Damira Tosunovića koji je postigao četiri gola osvojila važne bodove u Mostaru, te se priključila u sami vrh tabele. Ujedno je to bila prva gostujuća pobjeda Zmajeva u ovoj sezoni.

"Konačno smo i u gostima odigrali onako kako mi to znamo i možemo. Siguran sam da je ovo naša najbolja partija u posljednjih nekoliko mjeseci. Ova pobjeda nam je donijela plasman u sami vrh, ali i veliku dozu samopouzdanja pred nastavak prvenstva. Iskoristio bih ovu priliku da pohvalim sudijsku trojku koja je na nivou odradila svoj posao, kao i domaće igrače i navijače, koji su, u najmanju ruku, bili fer i korektni prema nama", kazao je Zvijezdin defanzivac Jasmin Moranjkić za SportSport.ba, dodavši:

"Svi smo bili na pravom nivou, ali posebno naš napadač Damir Tosunović. Damir je postigao čak četiri gola i pokazao svima kakve kvalitete posjeduje. Nastavi li ovako, ne sumnjam da će se na kraju okititi titulom najboljeg strijelca lige".

Zvijezda u narednom (sedmom) kolu na Banja Ilidži dočekuje Čelik, a upravo je Moranjkić prije dolaska u Zvijezdu nosio dres zeničkog premijerligaša.

"Čelik i Zenica su mi ostali u lijepom sjećanju, ali mislim da u Gradačcu nemaju šta tražiti. Mi smo u velikoj formi i nastojat ćemo to potvrditi i u subotu pred svojim navijačima."

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.