Moranjkić: Eh, da smo zabili one zicere...
Jasmin Moranjkić

Poraz Zvijezde na Grbavici

Moranjkić: Eh, da smo zabili one zicere...

Edmir Škorić

Nogometaši Zvijezde sinoć su na Grbavici, rezultatom 2:0, poraženi od aktuelnog bh. prvaka Željezničara.

Snage na terenu su bile izjednačene, a mreže mirovale sve do 58. minute, kada je Mirsad Bešlija matirao Hadžiđulbića za vodstvo Plavih, da bi konačnih 2:0, nekoliko minuta kasnije, postavio Edin Višća.

"Nismo sinoć odigrali onako kako možemo i kako znamo. Svi žalimo za ona dva propuštena zicera u uvodnim minutama drugog poluvremena i da smo uspjeli povesti, ko zna kako bi utakmica na kraju završila. Vjerujem da pored imena Želje na tabeli ne bi bilo upisano 6 bodova", kaže defanzivac Zvijezde Jasmin Moranjkić za SportSport.ba, te ističe:

"No, fudbal je takav. Nismo iskoristili svoje šanse, domaći su to na najbolji način kaznili i na kraju zasluženo pobijedili. Čestitam Željezničaru, a mi se sada okrećemo domaćoj utakmici s Leotarom, gdje ćemo se našim navijačima opravdati za sinoćnji poraz. Usput, pohvalio bi sve naše navijače, koji su nam zaista bila velika podrška na Grbavici."

Dakle, u trećem kolu u Gradačcu dočekuju trebinjski Leotar, dok fudbalere Željezničara očekuje teško gostovanje u Travniku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.