Moranjkić godinu dana u Zvijezdi
Moranjkić najnovije pojačanje u Gradačcu

Pojačanje u Gradačcu

Moranjkić godinu dana u Zvijezdi

Edmir Škorić

Već ranije smo pisali kako je novo pojačanje gradačačke Zvijezde Jasmin Moranjkić. Bivši igrač zeničkog Čelika jučer je potpisao jednogodišnji ugovor sa Zmajevima, a on je to potvrdio i za naš portal.

Prije nekoliko dana na stadionu Banja Ilidža počeli su trenirati Rašid Avdić i Jasmin Moranjkić. Prvi je stigao iz skopskog Vardara, dok je drugi ranije nastupao za Čelik iz Zenice.

"Jako sam zadovoljan, od samog prijema u klub pa sve do danas, kada sam konačno uspio sve dogovoriti sa rukovodstvom Zvijezde. Nadam se da ću pomoći u ostvarivanju ciljeva koji su postavljeni ispred kluba", izjavio je Moranjkić za naš portal.

Bivši igrač zeničkog Čelika potpisao je jučer jednogodišnji ugovor sa Zmajevima u prisustvu sekretera Terzića, direktora Mustafića i trenera Ratka Ninkovića. 26-godišnji odbrambeni igrač prošao je omladinske pogone Gradine iz Srebrenika, te tuzlanske Slobode, a do sada je nastupao u dresu seniora Gradine, Slobode, Bratstva iz Gračanice i Čelika.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.