Moranjkić: Nismo bili na pravoj razini
Moranjkić u razgovoru sa linijskim sudijom

Defanzivac gradačačke Zvijezde

Moranjkić: Nismo bili na pravoj razini

Edmir Škorić, foto: M. Šakić

Zvijezda je u subotu neočekivano poražena na svom terenu od Slavije rezultatom 2:3. Defanzivac popularnih Zmajeva Jasmin Moranjkić ističe da se momčad treba okrenuti narednim susretima i što prije zaboraviti subotnji ogled.

Iako je Srđan Savić doveo Zvijezdu u vodstvo, gosti iz Istočnog Sarajeva su uspjeli preko Spalevića (dva gola) i Šćepanovića preokrenuti rezultat u svoju korist (1:3). Pogodak Saše Šest u finišu je bio tek utješni i Zvijezda je propustila veliku priliku da se iščupa iz donjeg dijela tabele. Tako misli i nekadašnji igrač zeničkog Čelika, sada standardni prvotimac gradačačkog premijerligaaš Jasmin Moranjkić.

"Pa u svakom slučaju nismo bili na razini i samim tim nismo uspjeli dobar rezultat iz Mostara potvrditi na našem terenu. Imali smo priliku izvući se iz opasne zone, ali sad nam ostaje da žalimo za propuštenim. U svakom slučaju trebao se što prije okrenuti narednim susretima i pokušati vratiti se na pobjedničke staze. Još puno utakmica je ostalo do kraja", kazao je Jasmin Moranjkić za SportSport.ba

Treba napomenuti da svoju narednu utakmicu Zvijezda igra u subotu i to protiv Željezničara na Grbavici. Bit će to zaista teško gostovanje za momčad Zorana Ćurguza, obzirom da su sarajevski Plavi ostvarili maksimalan učinak iz prve dvije proljetne utakmice.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti