Fudbaler Sloge Simin Han

Moranjkić: Očekujem da tri boda ostanu u Simin Hanu

E. Dindić

Fudbaleri Sloge iz Simin Hana igrat će za vikend utakmicu Prve lige Federacije BiH na domaćem terenu protiv Zvijezde iz Gradačca.

Fudbaler Sloge Jasmin Moranjkić smatra da je pred njim i saigračima teška utakmica, ali se nada da će bodovi ostati u Simin Hanu.

"Što se tiče utakmice protiv Zvijezde, mislim da će to biti izuzetno teška utakmica za nas jer su oni u dobroj form, pobijedili su Bosnu u posljednjem kolu. Oni imaju svoje adute, ali ni mi nismo bez aduta i spremni smo za ovaj meč. Očekujem da tri boda ostanu u Simin Hanu", rekao je Moranjkić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti