Moranjkić: Želimo uspješnu sezonu zaključiti pobjedom
Foto: nkzvijezda.ba

Zvijezda gostuje u Gradišci

Moranjkić: Želimo uspješnu sezonu zaključiti pobjedom

Edmir Škorić

Jedan od onih klubova koji nemaju imperativ u posljednjem kolu Premijer lige BiH je i Zvijezda iz Gradačca.

Zvijezda je većim dijelom sezone smještena u sredinu tabele, daleko od opasne zone, a i od Evrope. Ipak, iako bez imperativa, izabranici Zorana Kuntića u posljednjim utakmicama davali su svoj maksimum i uvijek težili pobjedi.

 

Tako su u prošlom kolu na Banja Ilidži sa 2:0 savladali Sarajevo, a žele sezonu 2011/12 zaključiti pobjedom kod Kozare, koja je odavno član Prve lige RS.

 

"I Kozari, baš kao i nama, ova utakmica ne znači previše. Oni su već ispali iz lige, ali naravno da će htjeti pobjedom da se oproste od svojih navijača u Premijer ligi. Uostalom, zar postoji ekipa danas koja ide na poraz ili remi, a ne na pobjedu?!", kazao je defanzivac Zvijezde Jasmin Moranjkić za SportSport.ba, dodavši:

 

"Idemo u Gradišku da se nadigravamo i da ovu odličnu sezonu završimo na najbolji mogući način. Najbitnije da smo ranije osigurali svoj opstanak, a ako ovako nastavimo, mislim da ćemo sljedeće sezone igrati značajnu ulogu i u samom vrhu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Inače, Zvijezda je u prvom dijelu sezone u Gradačcu savladala Kozaru sa 1:0, a tada je strijelac bio kapiten Amir Hamzić, koji možda igra posljednju utakmicu za crveno-bijele. Dodajmo da će Kuntićeva momčad u Gradišci biti oslabljena za neigranje jednog od najboljih strijelaca Dalibora Pandže te prvog golmana Nikole Kovačevića.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti