Morata uskoro na posudbi u Tottenhamu?

Problem realizacije

Morata uskoro na posudbi u Tottenhamu?

Problem sa realizacijom postaje hroničan za Tottenham, pa će se Villas – Boas tokom zimskog prelaznog roka najviše pozabaviti angažmanom novog napadača, javljaju otočki mediji.

Jermain Defoe na izlaznim je vratima kluba, dok se još uvijek prave partije očekuju od pojačanja iz Valencije Roberta Soldada.

Zbog toga bi čelnici Tottenhama na White Hart Laneu rado vidjeli Realovog Alvara Moratu koji je u kraljevskom klubu frustriran što ne počinje većinu utakmica.

Real bi Moratu Tottenhamu posudio do ljeta naredne godine. Morata je ove sezone devet puta ulazio u igru domaćem prvenstvu, ali je samo na jednom susretu bio među starterima. U listu strijelaca uspio se upisati svega dva puta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije