Moratti: Balotelli? Ma kakav Balotelli

Inter nije zainteresovan za napadača Citya

Moratti: Balotelli? Ma kakav Balotelli

Predsjednik Intera Massimo Moratti izjavio je kako njegov klub nije zainteresovan da vrati Marija Balotellija iz Manchester Citya.

Pojedini italijanski mediji objavili su kako Inter namjerava vratiti Balotellija čiji su dani u Manchester Cityu po svemu sudeći odbrojani. Međutim, predsjednik Intera Massimo Moratti demantovao je ove navode.

"Balotelli? Ma kakav Balotelli, on nam nije u planovima. On je igrač Manchester Citya, a mi svakako pratimo šta mu se dešava u Engleskoj. Uvijek je isti. Takve je stvari pravio kada je bio član Intera", rekao je Moratti.

"On je sjajan igrač, kada gledate njegovu tehniku i talent. Međutim, mi nismo zainteresovani za njega i iskreno nije dio naših planova", dodao je Moratti.

Balotelli je 2010. godine prešao u Manchester City, koji je za njega Interu platio 22 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.