Moratti: Da sam mlađi Benitez bi otišao

Moratti: Da sam mlađi Benitez bi otišao

Inter ove sezone pod trenerskom palicom Rafaela Beniteza ne igra kako se to očekuje od prvaka Italije i Evrope, a predsjednik Massimo Morattiu kaže da bi Španac dobio otkaz da je on deset godina mlađi.

Benitez se našao pod velikim pritiskom javnosti nakon serije loših rezultata, kako u Seriji A, tako i u Ligi prvaka, a Moratti je izjavio da se ovo sve desilo prije deset godina, Benitez bi već dobio otkaz.

"Da, vjerovatno bi Benitez već dobio otkaz u Interu da se sve ovo dešavalo prije desetak godina, kada sam bio mlađi. Međutim, danas mi iskustvo govori kako je potrebno strpljenje", rekao je predsjednik Intera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.