Moratti: Dajemo Zlatana za 100 miliona

Nemoralna ponuda

Moratti: Dajemo Zlatana za 100 miliona

A. Beganović

Nakon mnogobrojnih špekulacija o prodaji Ibrahimovića interov prvi čovjek Massimo Moratti danas je i službeno objavio da je najbolji igrač kluba na prodaju. Onaj ko ga želi imati u svojim redovima moraće uplatiti na račun Intera najmanje 100 miliona eura.

Iako Jose Mourinho gaji velike simpatije prema Zlatanu te u svim vizijama novog Intera želi imati švedskog napadača kao prvu violinu, danas je Moratti svojim izjavama šokirao italijansku sportsku javnost.

"Dao je mnogo za ovaj klub, ali i klub je mnogo dao njemu, pa mi je teško zamisliti budućnost bez njega. Ipak, ne bih imao ništa protiv da dobijem 100 milijuna eura za njega", rekao je Moratti za Corriere dello Sport.

Da li će Ibrahimović napustiti klub i da li će njegova nova destinacija biti Barcelona, kako navode španski mediji, pokazaće naredni dani.
 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.