Moratti: Eto'o je naš igrač

Kamerunac pristao na Interove uslove

Moratti: Eto'o je naš igrač

A. Beganović

Rrazmjena igrača na relaciji Barcelona – Inter danas će biti okončana, tako bar tvrde španjolski i talijanski mediji, pozivajući se na dobro obavještene izvore u ova dva kluba, a da je posao pred realizacijom potvrdio je i Moratti.

„Pregovori su uspješno okončani i mogu da izjavim da je Eto'o prihvatio naše uslove i od naredne sezone biće naš igrač“, rekao je Moratti talijanskim novinarima.

Prema pisanju španjolskih medija zastupnik kamerunskog reprezentativca sinoć je otputovao u Milan kako bi dogovorio sve pojedinosti transfera, a glavna prepreka istom su potraživanja Eto'oa. Navodno kamerunski napadač od Intera traži 12 miliona eura godišnje, a milanski klub mu je spreman dati 9, ali sudeći po izjavama Morattija i taj problem je rješen.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije