Moratti: Eto'o mora biti strpljiv
Samuel Eto'o

Kamerunac traži formu

Moratti: Eto'o mora biti strpljiv

Predsjednik milanskog Intera Massimo Moratti uvjeren je kako je napravio pravi posao kada je u Milano iz barcelone doveo Samuela Eto'oa.

Kamerunski internacionalac još uvijek nije postigao svoju golgetersku formu, a i javno je kritikovao taktiku trenera Josea Mourinha za nastupe Intera u Ligi prvaka.

"Mourinho koristi stil igre na koji se Eto'o mora priviknuti i mora imati malo i strpljenja. Samuel se još privikava na italijansku ligu i svoje nove saigrače. Čim počne postizati golove sve će biti u redu", rekao je Moratti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.