Moratti: Eto’o ostaje u Interu

Moratti: Eto’o ostaje u Interu

Endin Čaušević

Predsjednik Intera Massimo Moratti izjavio je kako ne treba vjerovati u špekulacije da će Samuel Eto’o napustiti Inter. On je uvjeren da će ovaj Kamerunac ostati u Interu jer je on važna karika ekipe iz Milana.

Na pitanje ko je najbolji igrač Intera, Moratti je rekao: “Uh, to je jako teško pitanje, ali vjerujem da će se svi složiti sa mnom kada kažem da je to Samuel Eto’o”.

“Koliko Barcelona zavisi od Messija, toliko mi zavisimo od njega, jer on svaku utakmicu odigra na vrhunskom nivou, tako da je glupo govoriti da će Eto’o napustiti Inter. Vjerujte mi da se to neće desiti”, izjavio je Moratti.

Eto’o je postigao 21 gol u 35 utakmica ove sezone uključujući 10 golova u Ligi prvaka. Za njega su interes pokazali mnogi klubovi, a najviše Manchester United.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.