Moratti: Juventusu neće biti vraćena titula

Moratti: Juventusu neće biti vraćena titula

Predsjednik Intera Massimo Moratti vjeruje kako talijanski nogometni savez neće vratiti Juventusu titulu iz 2006. koja im je oduzeta zbog poznate afere Calciopoli.

"Calciopoli je bio veoma ozbiljna afera. Mislim da nema nikakve osnove da se Juventusu vrati ta titula", kaže predsjednik Intera, koji je preuzeo naslove oduezete Juventusu.

U Napoliju je počela istraga na insistiranje čelnika Juventusa koji se nadaju da će moći uvjeriti vodstvo Saveza da im je nepravedno oduzeta titula, ali su u Interu sigurni da neće uspjeti u tome.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije